14 març 2013

El métode

Treballem per l’aprenentatge del nostres alumnes.
Aquest és el lema que nosaltres, com a grup educatiu, perseguim.
És per això que es formen grups petits, per així treballar amb cadascun dels nostres alumnes de manera personalitzada. Cada alumne te el seu “problema” o les seues “dificultats” i evidentment cadascun d’ells el resoldrà d’una manera diferent. Podem dir que treballem en grup, però es tracten de classes personalitzades.
Per una banda el treball en grup, que no estiguen sols a l’aula, incrementa la seua sociavilització i els seus valors personals, així com mesura la seua educació i respecte envers als demés companys que estan amb ells. Però l’aprenentatge i evolució de cadascun, tal i com s’ha esmentat adés, és diferent.
Doncs treballar en grups d’alumnes reduïts és la forma per aconseguir els dos objectius educació en valors i progressió educativa.
Una vegada a l’aula, no ens conformem amb el que els xavals poden estar estudiant a l’escola, institut o universitat, és a dir, reforcem en tot moment allò estudiat i intentem millorar les carències que podem trobar.
També ens encarreguem de dur un seguiment exhaustiu de les seues qualificacions i de fer exàmens dies antes de la data de l’examen al centre educatiu. Això fa que els xavals apleguen a l’examen “real” amb confiança i suficient solvència.
I com no és molt importat estar en contacte continu no sols amb la família, si no també amb els professors de l’alumne. Són ells els que ens orienten, ja que, junt a la família, són els que més hores estan tractant als xiquets, i així ens faciliten la nostra tasca.
Per últim, la puntualitat a l’aula, és un dels nostres requisits, màxima puntualitat. Si els alumnes es retarden, una cridada de telèfon instantànea a la família per a que siguen sabedors.

A les nostres acadèmies pots trobar suport per a qualsevol nivell, començant per 1er. de Primària fins a 6é, passant per tota l’etapa de la ESO i acabant amb el Batxillerat.
I si continues a la Universitat, també estem amb tu.
També et recolcem en qualsevol prova que vulgues afrontar, Proves per fer els mòduls de Grua Mitjà, Grau Superior o Selectivitat.
I no oblidem les llengües Anglés o Valencià a qualsevol nivell.
A més a més, tenim el suport d’un gabinet psicopedagògic. Oferim ajuda individualitzada i personal davant de tots aquells problemes o dificultats que poden sorgir a nivell familiar, escolar o socio-emocional.
I si en aquesta entrada no hem parlat del que a tu realment et preocupa, posat en contacte amb nosaltres, per què podem ajudar-te.

 

CA_VA
ES CA_VA