L’anglés des d’altra perspectiva

Els xiquets milloren el nivell d’anglès però sobretot, aprenen que no es només una assignatura del “cole”, sinó una forma de comunicació i una cultura diferent. Al llarg del curs fem tallers i jocs originaris dels països de llengua anglesa. D’aquesta manera, sabem què és Halloween, perquè ens vestim de verd en Saint Patricks o si el conillet de Pascua ens portarà ous enguany.

HALLOWEEN

HALLOWEEN 2015

 

“Trick or Treat?”Tots havem vist la típica pel·lícula la nit de Halloween on molts xiquets van disfressats demanant caramels pel carrer. Però clar, per aconseguir tants dolços i espantar a la gent, necessitem dominar l’anglès a la perfecció. Seguint la tradició, després de tocar a algunes portes, els nostres xiquets van acabar en bosses plenes de “sweets and candys”.

SAINT PATRICK’S DAY

SAINT PATRICK’S DAY 2015

Nosaltres el 17 de març estem vivint les Falles encara que no molt lluny d’ací, en Irlanda, també estan de celebració. En un concurs d’investigació, hem descobert lo que va fer Saint Patrick i lo que podem trobar “at the end of the rainbow”.

Easter time!

Easter time 01 2015

Pensarem que igual al conillet de Pascua no li donaria temps de vindre a L’academia, en tota la feina que té. Així que vam decidir decorar i personalitzar els nostres propis ous bollits. Pintar i secar…”and ready for the egg Hunt!”.

Easter time 02 2015

PROCÉS EN LA COMUNICACIÓ I HABILITAT GRAMATICAL EN ELS NOSTRES ALUMNES

  1. Han adquirit l’habilitat de construir i entendre frases complexes mantenint d’aquesta forma un diàleg.
  2. Relacionen conceptes i apliquen els coneixements adquirits pràcticament sense adonar-se’n.
  3. Han millorat en el seu rendiment acadèmic.
  4. Tenen més confiança en sí mateixos a l’hora d’expressar-se oralment.

I ARA A CONTINUAR GAUDINT DE L’ANGLÉS!!!!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

 
ES
CA_VA ES