Al juliol 2018 també estem amb tu

Aquest estiu del 9 al 31 de Juliol l’Acadèmia CE – Rafelbunyol estarà oberta i podrem gaudir d’un estiu diferent, no s’aturem, així que no dubtes en vindre i passar-lo amb nosaltres.

De 9:00 a 10:30 tindrem temps per repassar aquelles assignatures que ens costen un poc més, fer els deures d’estiu o preparar-se per al proper curs.

Després d’un xicotet descans, aplegarà l’hora d’aprendre a cuidar la nostra alimentació. Per què que és més important, mantindré el cap o el cos sà? Nosaltres trobarem l’equilibri al llarg d’aquestes setmanes.

Però no tot acaba ací, fins les 13:00 tindrem tallers on desenvoluparem la nostra ment de manera diferent i aprendrem divertint-se que és la millor forma.

Tot no s’aprèn a l’aula, per això mateixa realitzarem diverses excursions pel poble buscant rutes matemàtiques o els secrets que amaguen les etiquetes de tot allò que comprem al supermercat, entre altres.

Oferim diverses possibilitats: Vindre sols a estudiar, vindre desprès del descans (cuidar la nostra alimentació, tallers i excursions) o fer el pack complet.

Prompte disposarem de més informació, però si teniu qualsevol dubte ja sabeu on trobar-nos.

Recordeu, les places són limitades! Que no vos ho conten!

ES
CA_VA ES