6 marzo 2013

¿Que hacemos?

Som un grup de professors que ens dediquem a intentar que els nostres alumnes tinguen interés pel que estan fent, L’ESTUDI.

Sabem que hui per hui tenim molta competència, la televisió, els videojocs, ordinadors.. i un llarg etcètera.

El temps que estan al nostre centre intentem que treballen tot allò que donen al col·legi, institut o universitat.

Però la nostra passió són les Matemàtiques, en elles veiem una forma d’entendre la vida. Pensem que és una de les assignatures que més “detesten” els xiquets, Així que la nostra llavor és transmetre tota la il·lusió per elles, mitjançant problemes interessants, fórmules que no coneguen,….

Per altra banda, mai ens oblidem dels professors dels nostres alumnes, nosaltres sols pretenem ser un suport, ells són els que realment realitzen la tasca principal i és per això que intentem posar-se en contacte amb tots i cadascun d’ells. Ens il·lusiona treballar conjuntament, per que és l’única forma en la que l’alumne es sentirà segur, ja que sent com les persones que es dediquen a la seua formació ho fan de manera conjunta i uniforme.

I com no, no ens podem oblidar dels pares, pilar fonamental en l’ensenyança dels “nostres xavals”. Amb ells estem en contacte directe, mitjançant reunions, quan és necessari, i també en la major de les ocasions, ens serveixen de nexe d’unió amb els professors.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

 
ES
CA_VA ES