6 marzo 2013

¿Quién somos?

Ana Peris Sanjuán, és la directora de L’Acadèmia Centre d’Estudis de Rafelbunyol.

Actual estudiant del Màster en Enginyeria Industrial a la Universitat Politècnica de València i graduada en Enginyeria en Tecnologies Industrials per la mateixa universitat.

Experiència laboral: Ja havia treballat a L’Acadèmia Centre d’Estudis sota la direcció de Maria Teresa Sanz Garcia. També ha fet pràctiques com a enginyeria en PRONATC 2011 SL.

Pel que fa a la formació extra acadèmica, té el curs de monitora de temps lliure. Any 2015.

Idiomes: Grau Mitjà de Valencià. Any 2010. Coneixement d’italià, nivell “avanzato 1”, per el Centre G. Leopardi. Any 2013. Nivell acreditatiu B2 d’anglès per la UPV. Any 2017.

Durant el seu temps lliure continua en la labor educativa a l’Agrupament Escolta Alezeya de Massamagrell.

 

Maria Teresa Sanz Garcia, es la fundadora de L’Acadèmia Centre d‘Estudis.

Llicenciada en Matemàtiques, promoció 2002-2007, per la Facultat de Matemàtiques de la Universitat de València i Doctora Cum-Laude per la Universitat Politècnica de Valencia.

Al llarg del curs 2006-2007, va gaudir de la Beca de Col·laboració oferida pel MEC, la va realitzar en el Departament de Matemàtica Aplicada de la Universitat de València.

A més a més, al llarg dels cursos, 2005-2006 i 2006-2007, va ser alumna-tutor en la Facultat de Matemàtiques, al Departament d’Anàlisi.

A realitzat el Màster en Investigació Matemàtica, impartit per la Universitat de València i la Politècnica de València durant el curs

2007/2008. Durant eixe any també va realitzar el Curs d’Aptitud Pedagògica en la Universitat de València.

Durant els cursos 2010/2011 i 2011/2012 professora d’universitat a la Universitat CEU Cardenal Herrera. Així com professora associada a la Universitat Politècnica de València.

Hui per hui és professora ajudant doctor al Departament de Didàctica de les Matemàtiques de la Facultat de Magisteri. A més a més, col·labora al Departament de Matemàtica Aplicada a la Universitat Politècnica de València, investigant sobre la qualitat de vida del món a nivell, econòmic, cultural, social, educatiu i sanitari.

Durant el seu temps lliure, entre els anys 2002 a 2017, va continuar en la labor educativa als Agrupament Escoltes Alezeya de Massamagrell i Hiawatha de Vinalesa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

 
ES
CA_VA ES